diumenge, 4 de novembre del 2012


Una mica més sobre mi ...



Natan, va començar des de molt jove a pintar i a dibuixar, a la Casa del Rellotge, un centre 
cultural de la ciutat de Barcelona i també la referència del seu oncle Antonio Lavall (pintor, escultor, autodidacta), va ser qui va despertar el seu interès per l'art .

      L'any 2000 Natan, adquireix uns pinzells i unes pintures, començant la seva carrera artística de manera autodidacta. Els seus primers treballs intenten mostrar cert realisme en les seves pintures, buscant el seu camí estudiar i observar tots els moviments de la pintura, treballant en un inici l'impressionisme i el surrealisme. Va començar a orientar els seus estudis cap a l'art quan inicia el Batxillerat Artístic al IES Narcís Oller-Valls-(Tarragona) durant el curs acadèmic 2006/2008. Abans de començar a estudiar, l'art era per a ell una manera de recrear personalment, divertir-se. Un cop acabats els estudis de Batxillerat dedica un temps a la recerca del seu camí professional realitzant un grau superior a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.


      Durant el seu període a l'escola d'Art de Tarragona va experimentar una nova visió del concepte de l'art, la pintura i manipulació de nous materials, trobant així noves vies d'expressió artística.




Autoretrat amb mussol. 2007 Oli sobre paper.


Jo. 2007 Oli sobre llenç.



Autoretrat. 2007 Oli sobre llenç.



Cosmogonia i mal de caps. 2008 Oli sobre fusta.


Autorequadrat. 2008 Oli sobre llenç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada